Επεισόδιο με πυροβολισμούς στον Κεραμεικό – Βρέθηκαν 6 κάλυκες στο σημείο



Γνώριμος της ΕΛ.ΑΣ. είναι ο 36χρονος Αλβανός που σήμερα περί τις 10:20 το πρωί δέχτηκε τα πυρά τριών ατόμων, στη συμβολή των οδών Κεραμεικού και Ιάσωνος στον Κεραμεικό. 

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. στο σημείο έχουν εντοπιστεί 6 κάλυκες από πυροβόλο όπλο, οι οποίοι θα εξεταστούν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια.

Σε ότι αφορά τον 36χρονο Αλβανό, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου –με τραύμα από βολίδα στο πόδι- στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» και εντός της ημέρας αναμένεται να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς της Ασφάλειας. Την ίδια ώρα, κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. «σαρώνει» την περιοχή για τυχόν υλικό από κάμερες ασφαλείας, ενώ το θύμα είναι παλιός γνώριμος και πιθανότατα του είχε απαγορευτεί η είσοδος στη χώρα μας (σ.σ. επομένως βρίσκονταν παράνομα στην Ελλάδα). 

Το ενδεχόμενο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών μεταξύ ποινικών είναι αυτό που συγκεντρώνει για την ώρα τις περισσότερες πιθανότητες

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Νέα Κ.Υ.Α περί όπλων σκοποβολής, φυσιγγίων κ.α - Τι αλλάζει για τους αστυνομικούς

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Ένα βήμα πιο κοντά στην προκήρυξη των ΕΦ

Τα Τεμπη και οι πλημμύρες της Θεσσαλίας μέσα από τα μάτια του αστυνομικού της ΟΠΚΕ , αρχιφύλακα Μαυριδάκη Γεωργίου ! ~ Μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης ~