Συνελήφθη ιδιοκτήτης beach bar – Απείλησε αστυνομικούς που πήγαν για έλεγχο


 


Σοβαρό επεισόδιο με πρωταγωνιστή έναν γνωστό επιχειρηματία, ιδιοκτήτη beach bar, συνέβη περίπου στη 1 τα ξημερώματα του Σαββάτου (27/7) στη Ρόδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας φέρεται να επιτέθηκε φραστικά σε έναν αστυνομικό και να τον απείλησε, κατά τη διάρκεια ελέγχου ηχορύπανσης που πραγματοποίησαν οι αρχές σε επιχείρησή του.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο αργότερα, ο επιχειρηματίας αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα, ενώ ορίστηκε ρητή δικάσιμος την Τρίτη. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει αφορούν σε ηχορύπανση (για το κατάστημά του) και σε εξύβριση των οργάνων της τάξεως, που πραγματοποίησαν τον έλεγχο.

Σημειώνεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας απασχολεί τις αρχές, καθώς στο παρελθόν έχουν διαπιστωθεί παρανομίες και παρατυπίες σε επιχειρήσεις που διατηρεί, δίπλα στο κύμα, στο νησί της Ρόδου.

enikos.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Νέα Κ.Υ.Α περί όπλων σκοποβολής, φυσιγγίων κ.α - Τι αλλάζει για τους αστυνομικούς

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Ένα βήμα πιο κοντά στην προκήρυξη των ΕΦ

Τα Τεμπη και οι πλημμύρες της Θεσσαλίας μέσα από τα μάτια του αστυνομικού της ΟΠΚΕ , αρχιφύλακα Μαυριδάκη Γεωργίου ! ~ Μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης ~