Η Αντιτρομοκρατική ερευνά την επίθεση με μολότοφ έξω από το σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου – Τα μέχρι στιγμής ευρήματα

 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας για την επίθεση που σημειώθηκε στις 00:45 σε περιπολικό που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι της πρόεδρου του Αρείου Πάγου, στην περιοχή του Παπάγου.

Κατά την επίθεση τραυματίστηκε ο αστυνομικός που βρισκόταν εκείνη την ώρα μέσα στο περιπολικό, ο οποίος μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με εγκαύματα στο πρόσωπο και τα χέρια.

Στην επίθεση φαίνεται να συμμετείχαν 7-8 άτομα που πλησίασαν με τα πόδια το περιπολικό και εκτόξευσαν τουλάχιστον 5 μολότοφ, οι οποίες εξερράγησαν πάνω στο όχημα, αφού κατά τις έρευνες στο σημείο περισυνελέγησαν υπολείμματα από 5 γυάλινα μπουκάλια, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Παράλληλα η Αντιτρομοκρατική έχει συλλέξει και εξετάζει οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες της περιοχής στην προσπάθειά της να βρει τα ίχνη των δραστών.


Video : https://youtu.be/O7WtFc6Wqck


Πηγή : newsbeast.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Νέα Κ.Υ.Α περί όπλων σκοποβολής, φυσιγγίων κ.α - Τι αλλάζει για τους αστυνομικούς

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Ένα βήμα πιο κοντά στην προκήρυξη των ΕΦ

Τα Τεμπη και οι πλημμύρες της Θεσσαλίας μέσα από τα μάτια του αστυνομικού της ΟΠΚΕ , αρχιφύλακα Μαυριδάκη Γεωργίου ! ~ Μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης ~