Έκανε το καλο και βγήκε μπερδεμένος ! -εξελίξεις στη Σαλαμίνα-

Αν θέλουμε να μιλάμε με το γράμμα του νόμου έπρεπε εδώ και αρκετές μέρες να είχε κινηθεί αυτεπάγγελτα η διαδικασία αφού στο καταγραμμένο υλικο από τον ίδιο τον άνθρωπο που απέτρεψε τον βιασμό , οπως κατ’ αντιστοιχία θα γινόταν αν το βλέπε αστυνομικός. 

Η διαδικασία κινήθηκε σήμερα και ο Αχιλλέας Γκιγκιλας , το παιδί που απέτρεψε το βιασμό βρίσκεται αντιμέτωπος με κακούργημα , ενώ ο δράστης 35 ετών κρίθηκε προφυλακιστέος στην απολογία του επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα!  

 Η υπερασπιστική γραμμή του δράστη προανήγγειλε μήνυση σε βάρος του παιδιού καθώς ο ίδιος  δεν συναίνεσε στην καταγραφή και τον κατηγορεί ψευδώς .

Ο Αχιλλέας ανάρτησε το βίντεο χωρίς να σκεφτεί ότι θα γίνει να φερθεί κατηγορούμενος αλλά αν τυχόν αναγνωρίσουν θύματα το δράστη να το καταγγείλουν στις αρχές όπως και συνεβη όπως αναφέρουν πληροφορίες μας τον αναγνώρισαν 11 γυναίκες ανήλικες και μη για σεξουαλική  παρενόχληση μετά τη δημοσίευση του συμβάντος .

 Συν 15 ληστείες με 8 κάθειρξη και μη ξεχνάτε τη αναφέραμε τις προάλλες .

Η κοπέλα μίλησε πρώτη φορά στο κεντρικό δελτίο του Mega για τον τρόμο που έζησε !

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Νέα Κ.Υ.Α περί όπλων σκοποβολής, φυσιγγίων κ.α - Τι αλλάζει για τους αστυνομικούς

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Ένα βήμα πιο κοντά στην προκήρυξη των ΕΦ

Τα Τεμπη και οι πλημμύρες της Θεσσαλίας μέσα από τα μάτια του αστυνομικού της ΟΠΚΕ , αρχιφύλακα Μαυριδάκη Γεωργίου ! ~ Μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης ~