ΜΗΧΑΝΗ ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΦ ΚΑΙ ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ – ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΟΙ ΦΛΟΓΕΣ “ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ”


 


Μηχανή πήρε φωτιά στην έξοδο του Κηφισού στο Φάληρο στη γέφυρα του ΣΕΦ απέναντι από το Μετροπόλιταν. Σε κεντρικό σημείο της Αττικής που έχει πάντα κίνηση. Η μηχανή έγινε ανταλλακτικά και όπως θα δείτε και στις εικόνες παρακάτω ήταν η αιτία για να πάρει φωτιά το πλαστικό προστατευτικό της γέφυρας.

“Εδώ και ώρα έχει πάρει φωτιά το διαχωριστικό, έτσι φαίνεται, στις γέφυρες. Λιώνει το πλαστικό και πέφτει απο κάτω και ποιός ξέρει τι καίγεται εκεί!!! Τα ζώα μου αργά, θα καεί το σύμπαν και η πυροσβεστική και η αστυνομία κάνει κύκλους απο τις γέφυρες” μάς αναφέρει αναγνώστης που βλέπει το απόλυτο μπάχαλο.

Στο σημείο έσπευσαν μετά από ώρα δυνάμεις της Πυροσβεστικής οι οποίες έθεσαν υπό έλεγχο τη φωτιά, ενώ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ αποφάσισαν να διακόψουν την κυκλοφορία στη νέα παραλιακή στο ύψος του ΣΕΦ.

makeleio.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Νέα Κ.Υ.Α περί όπλων σκοποβολής, φυσιγγίων κ.α - Τι αλλάζει για τους αστυνομικούς

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Ένα βήμα πιο κοντά στην προκήρυξη των ΕΦ

Τα Τεμπη και οι πλημμύρες της Θεσσαλίας μέσα από τα μάτια του αστυνομικού της ΟΠΚΕ , αρχιφύλακα Μαυριδάκη Γεωργίου ! ~ Μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης ~